top of page
Alungulesei Anca

Anca Alungulesei, terapeut in nutritie si hipnoterapeut, cu o expertiza de peste 10 ani in domeniul alimentatiei sanatoase a creat revolutionara metoda integrativa de slabit si mentinere Psiho-Dieta, cu rezultate impresionante, dobandite pentru tot parcursul vietii. Principalul instrument din Psiho-Dieta este CREIERUL si mai putin farfuria cu mancare.
Anca Alungulesei este si practician de medicina complementara, certificata ca terapeut in terapii complementare, terapeut in theta-healing, trainer in stil de viata sanatos, speaker motivational, primul autor din Romania care a lansat o carte despre sucurile naturale: "Sanatate la Pahar. Ghid practic de introducere a sucurilor naturale in alimentatia zilnica. Pas cu pas", carte ce a fost recunoscuta si premiata international, cu distinctia "Best in the world", locul III, GOURMAND AWARD.
In 2022 si 2023, Anca Alungulesei a castigat premiul international Best Nutrition & Healthy Lifestyle Personality, in cadrul Healthcare & Pharmaceutical Awards 2022, organizate si decernate de Global Health and Pharma, platforma internationala din Marea Britanie, care premiaza personalitatile si companiile din intreaga lume care contribuie prin programele si actiunile lor la sanatatea populatiei din tara lor.

Terapeut in nutritie, autor si antreprenor.

Creatoarea PSIHO-DIETEI

Learn More
bottom of page