top of page
Manea Florina

Activeaza in mass-media de aproape 20 de ani, ocupand functia de director distributie presa la RODIPET SA, Director publicitate la MANPRES, iar de aproape 5 ani a pasit pe calea antreprenoriatului, infiintand Ziarul News - cotidian national.
Singura femeie care a infiintat si care conduce un ziar central la Bucuresti.
Cu o strategie de business focusata pe investitii si dezvoltari sustenabile, de referinta, Ziarul News, s-a dovedit a fi in cei 5 ani de activitate, unul dintre principalii jucatori in piata de profil. Ziarul News este cunoscut pentru demersurile sale in ceea ce priveste sustinerea neconditionata a tuturor proiectelor derulate de ONG-uri.
De-a lungul celor 5 ani de la infiintare, Ziarul News a publicat peste 4.000 de pagini de ziar, in care a mediatizat proiecte educationale, sociale si cazuri umanitare. Acesta este rolul pe care si l-a asumat inca de la inceput si va continua sa faca asta an de an.
Ziarul News este un cotidian de interes pentru cetateni, are aparitie tiparita luni-vineri si este distribuit la nivel national prin logistica MANPRES, in regim de abonament.
Iar in noiembrie 2023 a infiintat Fundatia Florina Manea - DREPTUL DE A VISA, concentrandu-se asupra copiilor din medii defavorizate, contribuind astfel la crearea unui mediu propice pentru dezvoltarea lor si construirea unui viitor mai prosper.

Fondator Ziarul News si Presedinte Fundatia Florina Manea - DREPTUL DE A VISA

Learn More
bottom of page