top of page
Raileanu Mihnea Andrei

De-a lungul a doua decenii in peisajul global antreprenorial, am ghidat proiecte de la inceputuri modeste la crestere accelerata si transformari coordonate. Imagineaza-ti calatoria - am fost pionier intr-o afacere IT inceputa intr-un camin din Regie care acum are peste 200 de angajati, birouri in Bucuresti, Singapore, Dubai, San Paulo, am creat continut digital foto/video in cadrul unui studio digital de creatie media pentru clienti de calibrul BMW, Microsoft, Avis, Forbes, Rolex etc. 
Am explorat domeniul distributiei dispozitivelor medicale pentru industria frumusetii si am revenit in domeniul vanzarilor pentru mai multe industrii din intreaga lume. 
Busola mea? Valori constante de responsabilitate, autenticitate, integritate, bunatate, recunostinta si onestitate. Aceasta poveste este gravata intr-un istoric dovedit in dezvoltare de afaceri si vanzari, o marturie a abilitatii mele de a transforma provocarile in povesti de succes. Dincolo de sala de sedinte, angajamentul meu este o poveste despre oameni, imputernicindu-i sa-si dezvaluie potentialul complet.

Multipreneur

Learn More
bottom of page