top of page
Rus Delia

Sunt Delia Rus si mi-am dedicat viata pentru a avea un impact pozitiv asupra altora. In prezent,lucrez ca Trainer Neuroptimal R  la clinica BrainFit Neurofeedback din Bucuresti.
Calatoria mea a inceput ca asistenta sefa la Spitalul Militar din Cluj, si am continuat sa-mi dezvolt abilitatile studiind relatii publice, jurnalism si management de proiect. Pasionata de starea de bine, am fondat clinica BrainFit Neurofeedback acum trei ani, aducand Neuroptimal R  in Romania.

Ma descriu ca fiind plina de caldura, empatica si perseverenta, iar motto-ul meu se invarte in jurul cautarii, schimbarii si influentarii transformarilor pozitive in vietile oamenilor.
Ca mama a doi copii, apreciez profund sanatatea si imi indrept energia catre activitati semnificative. Visul meu este sa aduc zambete pe fetele oamenilor prin serviciile de neurofeedback si prin predarea cursurilor Neuroptimal R  in Romania. Cu un istoric de succes in clinica, sunt dedicata sa-mi impartasesc cunostintele si sa incurajez altii sa exploreze beneficiile antrenamentului Neuroptimal.

Consultant medical (consultant cu competente medicale) si Wellbeing Neurotrainer NeuroFeedback

Learn More
bottom of page