top of page
Diana Moraru

Cu o experienta vasta in resurse umane, dobandita in marile corporatii din Londra, precum Banca Chinei, BTPSM - cea mai mare firma de pensii din Marea Britanie, Oliver Wyman, Diana a sustinut peste 4.000 de sedinte de mentorat si coaching in cariera pentru o gama variata de persoane, de la adolescenti la manageri de top.
A ajutat multi tineri fara experienta sa obtina locuri de munca in companii mari precum Amazon si Facebook si a indrumat sute de persoane in procesul de simulare a interviurilor si de scriere a CV-urilor la nivel international, astfel toti au obtinut locul de munca dorit si potrivit.
Pe langa toate aceste realizari, Diana este producatoarea si moderatoarea podcasturilor "Cariera ta, de la A la Z" in limba romana si "Career Backstage" in limba engleza.
Totodata, Diana creeaza si implementeaza programe personalizate de construire a carierei de la A la Z pentru copii, parinti si adulti.

Fondator Intergenerational and Cross-Cultural Career Hub - primul hub de cariera pentru copii, parinti si adulti din Romania

Learn More
bottom of page