top of page

Termeni si conditii

Bine ai venit pe www.arenaelevilor.ro (denumit în continuare „Site-ul”), o platformă online care oferă resurse educaționale și informații utile pentru elevi, parinti si profesori.

 

Te rugăm să citești cu atenție acești Termeni și Condiții (denumiți în continuare „Termeni”), deoarece aceștia reglementează utilizarea Site-ului. Prin accesarea și utilizarea Site-ului, ești de acord să te supui acestor Termeni. Dacă nu ești de acord cu acești Termeni, te rugăm să nu utilizezi Site-ul. Site-ul își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Orice termeni și condiții modificate vor fi postate pe acest site web.

1.Definiții:

1.1.Acord: înseamnă acordul dintre dumneavoastră și Arena Elevilor cu privire la achiziționarea unui bilet

1.2.Condiții. Biletul: documentul care servește drept bilet de admitere la evenimentul Arena Elevilor, inclusiv bilete electronice. Site: www.arenaelevilor.ro.  Mussicana SRL, societate comerciala inregistrata in Romania, cu sediul in Bucuresti, Str. Drumul Sarmas Nr. 67-69, este organizatorul oficial al evenimentelor Arena Elevilor.

2. Accesul și utilizarea Site-ului

2.1. Accesul și utilizarea Site-ului sunt permise doar pentru scopuri legale și în conformitate cu acești Termeni.

2.2. Ești responsabil pentru asigurarea confidențialității datelor tale de acces la Site și pentru orice activitate care are loc sub contul tău.

3. Conținutul și proprietatea intelectuală

3.1. Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului și materialelor disponibile pe Site (incluzând, fără limitare, texte, imagini, grafică, videoclipuri, software etc.) sunt rezervate și aparțin www.arenaelevilor.ro sau licențiatorilor săi.

3.2. Nu este permisă utilizarea, reproducerea sau distribuirea conținutului Site-ului în scopuri comerciale fără consimțământul scris prealabil al www.arenaelevilor.ro.

4. Informații personale

4.1. Colectarea și utilizarea informațiilor personale sunt reglementate de Politica noastră de Confidențialitate, disponibilă pe Site.

4.2. Declaratia de consimțământ: Prin prezenta îmi dau consimțământul pentru ca Arena Elevilor să colecteze, să prelucreze și să utilizeze datele mele personale în scopul procesării achiziției biletului meu și pentru orice altă utilizare la care am fost de acord, inclusiv pentru importul informațiilor de contact pentru care le-am furnizat. consimțământul meu prealabil explicit.

4.3. Prin prezenta, vă dați consimțământul pentru datele obligatorii și voluntare colectate de la dvs. în timpul achiziționării și/sau înregistrării biletelor vândute de Arena Elevilor, prin intermediul partenerului său de emitere de bilete agreat. În plus, vă acordați permisiunea ca detaliile contului dvs. de utilizator să fie stocate. Recunoașteți că puteți oferi Arena Elevilor un interval de timp rezonabil pentru a vă elimina detaliile în orice moment în care nu doriți ca acestea să fie stocate. Recunoașteți și acceptați că datele dumneavoastră vor fi utilizate în scopuri comerciale în conformitate cu această Politică de protecție a datelor și Notificare de confidențialitate și vor fi păstrate și stocate în acest scop. Dacă doriți ca datele dumneavoastră să fie eliminate, trebuie să solicitați Arena Elevilor: cererile vor fi procesate într-o perioadă de 30 de zile, cererile pot fi trimise la adresa Bucuresti, sector 1, Str. Drumul Sarmas Nr. 67-69.

5. Politica de bilete

5.1. Nu puteți revinde un bilet. Aceasta include toate tipurile de bilete sau invitații VIP care pot oferi acces la eveniment, parțial sau integral. Procedând astfel, biletul va fi anulat, iar deținătorul biletului nu va avea acces la eveniment.

5.2. Toate biletele trebuie să fie alocate unui participant, iar toate detaliile participanților trebuie să fie 100% complete în termen de 30 de zile de la primirea biletului, dar nu mai târziu de 5 zile înainte de datele evenimentului. Realocarea biletelor după această dată este interzisă.

5.3. Dacă ați asigurat un bilet gratuit, dar ați cumpărat deja un bilet, nu sunteți eligibil pentru o rambursare.

6. Politica de livrare bilete

6.1. Odată ce o tranzacție de cumpărare a fost finalizată cu succes, biletele sunt livrate în copie electronică prin e-mail la adresa de e-mail desemnată de cumpărător.

6.2. Biletul acționează ca o chitanță pentru tranzacție și poate fi folosit pentru a valorifica intrarea la evenimentul menționat pe bilet.

6.3. Va exista un punct de vanzare bilete in ziua evenimentului, la locatie.

7. Politica de rambursare și anulare bilete

7.1. Toate achizițiile de bilete pentru evenimentee Arena Elevilor sunt nerambursabile în întregime după perioada de 30 de zile. Orice rambursare procesată este supusă taxei de tranzacție corespunzătoare (în conformitate cu taxele oficiale ale băncii). Biletul dumneavoastră rămâne proprietatea Arena Elevilor și este o licență personală revocabilă, care poate fi retrasă și admiterea refuzată în orice moment, la rambursarea prețului de înregistrare tipărit.

7.2. Biletele achiziționate sunt numai pentru uzul dumneavoastră personal și nu pot fi revândute în nicio circumstanță, inclusiv, dar fără a se limita la utilizarea ca parte a vreunei promoții sau competiții, cu excepția cazului în care un astfel de mecanism a fost aprobat de Arena Elevilor sau face parte dintr-un parteneriat agreat și semnat cu Arena Elevilor.

7.3. În cazul în care a existat vreo revânzare sau încercare de revânzare a oricăror bilete (sau orice altă încălcare a acestui termen), ne rezervăm dreptul de a anula biletele relevante cu efect imediat. Arena Elevilor nu va fi responsabil pentru niciun bilet pierdut sau furat.

7.4. Utilizarea neautorizată a echipamentelor fotografice și de înregistrare la evenimente este interzisă.

7.5. Vă asumați riscul pierderii, furtului, deturnării sau deteriorarii Biletului după ce Arena Elevilor a trimis e-mailul de confirmare cu Biletul. Sunteți sfătuit să salvați e-mailul de confirmare cu atenție și, dacă nu ați primit e-mailul de confirmare în termen de 24 (douăzeci și patru) de ore, să contactați echipa IaBilet.ro

8. Excluderea garanțiilor și limitarea răspunderii

8.1. Site-ul este furnizat „așa cum este” și „conform disponibilității”, fără nicio garanție explicită sau implicită. www.arenaelevilor.ro nu oferă nicio garanție că Site-ul va fi disponibil în mod constant și fără erori.

8.2. În măsura maximă permisă de lege, www.arenaelevilor.ro nu va fi responsabil pentru orice daune directe, indirecte, incidentale, speciale sau punitive rezultate din utilizarea sau imposibilitatea utilizării Site-ului.

9. Politica evenimentului

9.1. Arena Elevilor nu este responsabil pentru nicio pierdere sau daune de orice fel suferite ca urmare a înlocuirii, modificării, anulării sau amânării unui Eveniment. În cazul unui incident neașteptat sau al unui caz de forță majoră, Arena Elevilor își rezervă dreptul de a modifica data și ora pentru toate părțile Evenimentului cu cel puțin o (1) săptămână înainte de Eveniment.

9.2. În cazul reprogramării unui Eveniment, vă puteți returna Biletele înainte de termenul limită stabilit de Arena Elevilor, totuși, de preferință imediat după anunțarea noii date a Evenimentului. După expirarea termenului limită, Arena Elevilor nu va fi obligat să ramburseze nicio taxă de înregistrare.

9.3. Arena Elevilor își rezervă dreptul de a face modificări la evenimente la o dată cu mai puțin de o săptămână înainte de eveniment, dacă există un motiv justificat pentru a face acest lucru, cum ar fi o problemă neașteptată cu locația sau dacă unul sau mai multi speakers sunt împiedicati să participe. Vă rugăm să rețineți că, deși speakers și subiectele sunt confirmate în momentul publicării, circumstanțe în afara controlului Arena Elevilor pot necesita înlocuiri, modificări sau anulări ale unor speakers și/sau ale temelor/subiectelor. Ca atare, Arena Elevilor își rezervă dreptul de a modifica/inlocui speakers și/sau subiectele promovate, dacă este necesar, fără nicio răspundere față de Dvs. Orice înlocuiri sau modificări vor fi actualizate pe site-ul www.arenaelevilor.ro cât mai curând posibil.

9.4. Arena Elevilor menține un cod de conduită aplicabil tuturor participanților la un eveniment, inclusiv dumneavoastră. Acest cod de conduită este disponibil la locul evenimentului, la biroul de informații Arena Elevilor. Arena Elevilor își păstrează dreptul de a refuza admiterea dumeavoastră la Eveniment pentru orice comportament pe care Arena Elevilor îl consideră inacceptabil sau dacă încălcați codul de conduită sau încălcați oricare dintre Termeni și condiții.

9.5. Arena Elevilor nu este responsabil pentru nicio pierdere sau daune ca urmare a înlocuirii, modificării, anulării sau amânării unui eveniment.

9.6. Arena Elevilor nu își asumă nicio responsabilitate în situația în care un eveniment este anulat, reprogramat sau amânat din cauza unui eveniment fortuit, a unui act fortuit, a unui eveniment neprevăzut sau a oricărui alt eveniment care face ca desfășurarea unui eveniment să fie impracticabilă, ilegală sau imposibilă. În sensul acestei clauze, un eveniment fortuit va include, dar fără a se limita la: război, incendiu, grevă de muncă, vreme extremă, epidemie sau altă situație de urgență.

10. Informatii cu caracter personal

10.1  Atunci când informațiile cu caracter persona (de ex: numele, adresa de e-mail, numărul de telefon etc) sunt furnizate prin intermediul Site-ului, prin intermediul platformelor terțe de bilete sau al evenimentelor Arena Elevilor sau direct către noi prin e-mail, ne dați consimțământul pentru:

10.1.1. Prelucrarea și gestionarea datelor dumneavoastră cu caracter personal pentru a efectua toate acțiunile necesare pentru a da curs solicitării sau instrucțiunilor dumneavoastră

10.1.2. Păstrarea unei evidențe a tuturor comunicărilor relevante (de ex: e-mail) pentru a vă procesa solicitarea sau instrucțiunile.

10.1.3. Colectarea următoarelor informații: informații pe care le furnizați prin completarea formularelor de pe site-ul nostru. Nume și adrese fizice de livrare, contact și plată. Adresă de e-mail și numere de telefon. Profiluri de social media. Dacă ne contactați, este posibil să păstrăm o evidență a acelei corespondențe. Informații pe care le primim de la agențiile de referință de credit și de detectare a fraudei sau de la alte terțe părți pe care le putem folosi pentru a vă verifica informațiile. Vă putem solicita să completați sondaje în scopuri de cercetare, deși nu trebuie să răspundeți la acestea. Utilizarea datelor cu caracter personal în scopuri publicitare Arena Elevilor nu va împărtăși adresa dvs., adresa de e-mail, informațiile despre cardul de credit sau informațiile personale niciunei terțe părți fără permisiunea dvs.

10.2. Prin prezenta, vă dați consimțământul pentru ca Arena Elevilor să stocheze următoarele tipuri de date ca profil în scopuri interne: date obligatorii și voluntare colectate la achiziționarea biletelor, dezvăluiri voluntare atunci când participați la sondaje online, date colectate de pe orice rețea socială conectată pentru care mi-ați furnizat consimțământul prealabil explicit.

10.3. Arena Elevilor poate folosi datele colectate în scopuri de marketing și comunicare, statistici și comunicare cu terți. Arena Elevilor va dezvălui informațiile dvs. de contact (nume, număr de telefon, e-mail) partenerilor terți pentru ca dvs. să primiți informații despre evenimente și oportunități. Puteți alege să vă schimbați preferințele sau să renunțați la comunicarea viitoare, trimițându-ne un e-mail la contact@arenaelevilor.ro.

10.4. Arena Elevilor nu poate garanta securitatea absolută și nu poate accepta nicio răspundere în cazul în care securitatea informațiilor dumneavoastră personale este compromisă.

10.5. Arena Elevilor își rezervă dreptul de a modifica în orice moment Politica de protecție a datelor și Declarația de consimțământ. Orice modificări vor fi postate pe Site și în alte locuri pe care le considerăm adecvate, astfel încât să fiți la curent cu modificările. Se pot face reclamații la contact@arenaelevilor.ro. Ne vom strădui să rezolvăm orice reclamație a clienților acolo unde este rezonabil.

11. Modificări ale Termenilor și Condițiilor

11.1. www.arenaelevilor.ro își rezervă dreptul de a modifica acești Termeni în orice moment. Orice modificare a Termenilor va fi publicată pe Site și va intra în vigoare imediat după publicare. Prin continuarea utilizării Site-ului după modificări, ești de acord cu noile Termeni.

12. Legislație aplicabilă

12.1. Acești Termeni sunt guvernați de legile României. Orice dispută referitoare la acești Termeni sau la utilizarea Site-ului va fi supusă jurisdicției exclusiv a tribunalelor din România. Acordul dintre Dvs. și Arena Elevilor, acești Termeni și Condiții, Declarația de protecție a datelor și Notificarea de confidențialitate sunt guvernate exclusiv de legea română. Orice litigiu care decurge din Acord, din acești Termeni și Condiții sau din Declarația de Protecție a Datelor și Notificarea de Confidențialitate va fi depusă la Instanțele Române competente.

12.2. Sunteți de acord să fiți pe deplin responsabil pentru (și să ne despăgubiți pe deplin împotriva) tuturor pretențiilor, răspunderii, daunelor, pierderilor, costurilor și cheltuielilor, inclusiv taxele legale, suferite de noi și care decurg din orice încălcare a condițiilor de către dvs. sau orice alte obligații suportate de către noi, ca urmare a utilizării de către dvs. a site-ului sau a oricărei alte persoane care accesează site-ul utilizând computerul sau contul dvs. de acces la internet.

bottom of page