top of page
Eduard Constantinescu

Saluuut! Numele meu este Eduard Constantinescu si sunt elev in clasa a XII-a, la Colegiul National "Gheorghe Lazar" din Bucuresti.
Iti explic pe scurt de ce sunt si eu speaker la Arena Elevilor: sunt inca presedintele in functie al Consiliului Scolar al Elevilor Colegiul National "Gheorghe Lazar" si, in acelasi timp, moderez emisiunea Liceenii SMART de la CANAL 33. Mai mult decat atat - timp de doi ani am facut parte din Trupa de teatru AS a Colegiului National "Gheorghe Lazar", iar din martie 2023, urmez cursurile de planorism din cadrul Aeroclubului Romaniei. Mai adaug la aceste activitati realizate in timpul liceului voluntariatul, sportul, dar si cateva proiecte de anvergura in cadrul liceului (Targul de Craciun, Gala Excelentei Lazariste etc.).
Vreau sa iti mai spun ca nu regret nicio decizie pe care am luat-o, niciun proiect pe care l-am initiat sau in care m-am implicat vreodata, deoarece le-am facut pe toate cu si din suflet. Totusi, exista o singura decizie care le-a dat voie celor de mai sus sa apara in viata mea - este vorba despre alegerea liceului.

Presedinte Consiliul Scolar al Elevilor Colegiul National "Gheorghe Lazar"

Learn More
bottom of page