top of page
Sofia Mihalache

Ca psiholog, experienta mea in acest domeniu incepe dupa absolvirea Facultatii de actorie, unde am invatat sa analizez subtilitatile si nuantele comportamentului uman. Cu trecerea timpului si cu aparitia copilului meu, pasiunea pentru psihologie a crescut, determinandu-ma sa urmez o noua cale academica, Facultatea de Psihologie, lucrand in acest domeniu cu dedicare si dragoste din anul 2017.
Fascinatia pentru creierul si mintea umana m-a condus spre studiul performantelor cognitive si astfel, in 2019 am deschis portile centrului SmartyKids Titan (Aritmetica mentala/Citire rapida si eficienta), unde copiii pot dezvolta abilitati cognitive esentiale.
Tot din pasiune pentru mintea umana, am fondat centrul de psihoterapie si neurofeedback CogniKey, un loc in care atat copiii cat si adultii pot face un pas important spre o dezvoltare cognitiva si emotionala armonioasa.
In concluzie, experienta mea ca psiholog este una complexa si diversificata, marcata de pasiunea pentru intelegerea mintii umane si de dorinta de a-i motiva pe ceilalti sa-si atinga potentialul maxim. Prin intermediul cunostintelor acumulate si al serviciilor oferite, imi propun sa fiu un ghid si un partener in calatoria fiecarui individ catre o viata mai echilibrata si mai implinita.

Psiholog clinician, psihoterapeut, NeuroTrainer & Profesor aritmetica mentala

Learn More
bottom of page